Henri Natter

SLIDER

HENRY NATTERS VINGÅRD

1 - Cécile og Henry Natter kjøpte denne vingården i 1974. Vingården ligger mellom Sancerre og Bourges i den sør-vestlige delen av vindistriktet, i den vakre landsbyen Montigny i Berry, i nærheten av slottene i Loire-dalen.

CARTE FRANCE

2- EN FAMILIE, EN HISTORIE, TO GENERASJONER :

A. Samtidig som de ga nytt liv til vinrankene i åsene i Montigny spesialiserte Henry og Cécile seg på tradisjonell produksjon av Sancerre-vin i kar og eikefat.
B. De arbeider i dag sammen med barna, Mathilde og Vincent, på vingården, i vinkjelleren og med salget av sin egen vinproduksjon. I høysesongen får de også hjelp av lojale sesongarbeidere.

MEDAILLONS FAMILLE

3- ET UNIKT JORDSMONN

AMMONITE

A. Vinrankene vokser i et jordsmonn som er rikt på leire og kalkstein fra Jura-perioden, langs åsene som vender mot sør og sør-øst, 350 meter over havet. Klimaet er delvis påvirket av Atlanterhavet.
B. Klimaet er delvis påvirket av Atlanterhavet.
C. Her er forholdende tilrettelagt for å gi Sauvignon-vinen en av sine beste kjennetegn, samt fremheve den fine og silkeaktige garvesyren til Pinot Noir.
D. Vingården og hagene er klassifisert som et « oppsiktsvekkende reservat for fugler og insekter », og man kan se eller høre rundt femti fuglearter i høysesongen, samt en mengde insekter og sommerfugler. Flere orkidé-arter vokser også langs vinmarkene. Et av de viltvoksende pæretrærne på eiendommen, som er over 300 år gammelt, ble tildelt niendeplassen i kategorien « Naturmiljø » i 1994.

ILLUSTRATION PAPILLON

Dette fredelige stedet huser liv i mange former, farger og lyder, som for å viske deg i øret at dette mangfoldet lever i symbiose.

4- VIN – EN LIVSKUNST :

GAMME VINS

A. Vinutvalget til Natter-familien er et resultat av mild manipulasjon, respekt for naturlige prosesser, frukt fra åsene i Montigny og den eksklusive fagkunnskapen til familiemedlemmene.

B. Dette bidrar til de tidløse innslagene av fruktighet og friskhet i de klassiske Sancerre-vinene - med en hvitvin som er lagret i 6 måneder på eikefat, gourmet roséviner samt karakteristiske rødviner.

C. De prestisjetunge cuvéene « Francois de la Grange », som er en hvit Sancerre-vin fra de gamle vinrankene, lagret i ett år på eikefat, samt « l’Enchantement », den strukturerte Sancerre-rødvinen, hvor Pinot Noir foredles på eikefat fra regionen, er perfekte allierte for gourmeter og aktører innen haute cuisine.

D. Vinamatørene vet å sette pris på « l’expression de Cécile », et utvalg magnumflasker laget av de beste druene. Denne vinen er en hyllest til arbeidet med vinproduksjonen som Cécile har bidratt med på vingården.

E. « Les Secrets d’Anaëlle » er en original, smakfull og sprudlende rosévin full av energi, som minner om barnebarnet til Cécile og Henry.

F. Vingården har fått mer enn 60 utmerkelser på 40 år i flere vinkonkurranser, og det snakkes ofte om vinen i franske og internasjonale vinguider.

G. Vingården fikk utmerkelsen « Meilleur très petit exportateur » (Beste lille vineksportør) i Paris i 2005 av « Club des Exportateurs de France » (Den franske eksportklubben », med støtte fra det franske Handelsdepartementet.

(Bilder : Alle rettigheter tilhører Domaine Henry Natter, Gaële Lagacherie-Drant og Lina Procofiev)
Henry Natter er et registrert varemerke.

Henry Natter
EN FAMILIE, EN HISTORIE, TO GENERASJONER

A. Samtidig som de ga nytt liv til vinrankene i åsene i Montigny spesialiserte Henry og Cécile seg på tradisjonell produksjon av Sancerre-vin i kar og eikefat. B. De arbeider i dag sammen med barna, Mathilde og Vincent, på vingården, i vinkjelleren og med salget av sin egen (...)

Henry Natter
HENRY NATTERS VINGÅRD

1 - Cécile og Henry Natter kjøpte denne vingården i 1974. Vingården ligger mellom Sancerre og Bourges i den sør-vestlige delen av vindistriktet, i den vakre landsbyen Montigny i Berry, i nærheten av slottene i Loire-dalen.

Henry Natter
ET UNIKT JORDSMONN

A. Vinrankene vokser i et jordsmonn som er rikt på leire og kalkstein fra Jura-perioden, langs åsene som vender mot sør og sør-øst, 350 meter over havet. Klimaet er delvis påvirket av Atlanterhavet. B. Klimaet er delvis påvirket av Atlanterhavet. C. Her er forholdende (...)

Henry Natter
 

Dette fredelige stedet huser liv i mange former, farger og lyder, som for å viske deg i øret at dette mangfoldet lever i symbiose.

Henry Natter
VIN – EN LIVSKUNST

A. Vinutvalget til Natter-familien er et resultat av mild manipulasjon, respekt for naturlige prosesser, frukt fra åsene i Montigny og den eksklusive fagkunnskapen til familiemedlemmene. B. Dette bidrar til de tidløse innslagene av fruktighet og friskhet i de klassiske (...)

Contactez-nous


Envoyer un message

Retrouvez-nous

HENRY NATTER
SANCERRE

Place de L'Eglise 18250 Montigny FRANCE


Aller sur google map

Téléphone :
+33(0)2 48 69 58 85

Fax :
+33(0)2 48 69 51 34

info@henrynatter.com