VIN – EN LIVSKUNST


A. Vinutvalget til Natter-familien er et resultat av mild manipulasjon, respekt for naturlige prosesser, frukt fra åsene i Montigny og den eksklusive fagkunnskapen til familiemedlemmene.

B. Dette bidrar til de tidløse innslagene av fruktighet og friskhet i de klassiske Sancerre-vinene - med en hvitvin som er lagret i 6 måneder på eikefat, gourmet roséviner samt karakteristiske rødviner.

C. De prestisjetunge cuvéene « Francois de la Grange », som er en hvit Sancerre-vin fra de gamle vinrankene, lagret i ett år på eikefat, samt « l’Enchantement », den strukturerte Sancerre-rødvinen, hvor Pinot Noir foredles på eikefat fra regionen, er perfekte allierte for gourmeter og aktører innen haute cuisine.

D. Vinamatørene vet å sette pris på « l’expression de Cécile », et utvalg magnumflasker laget av de beste druene. Denne vinen er en hyllest til arbeidet med vinproduksjonen som Cécile har bidratt med på vingården.

E. « Les Secrets d’Anaëlle » er en original, smakfull og sprudlende rosévin full av energi, som minner om barnebarnet til Cécile og Henry.

F. Vingården har fått mer enn 60 utmerkelser på 40 år i flere vinkonkurranser, og det snakkes ofte om vinen i franske og internasjonale vinguider.

G. Vingården fikk utmerkelsen « Meilleur très petit exportateur » (Beste lille vineksportør) i Paris i 2005 av « Club des Exportateurs de France » (Den franske eksportklubben », med støtte fra det franske Handelsdepartementet.

(Bilder : Alle rettigheter tilhører Domaine Henry Natter, Gaële Lagacherie-Drant og Lina Procofiev)
Henry Natter er et registrert varemerke.


Toutes les gammes de Henry Natter


Contactez-nous


Envoyer un message

Retrouvez-nous

HENRY NATTER
SANCERRE

Place de L'Eglise 18250 Montigny FRANCE


Aller sur google map

Téléphone :
+33(0)2 48 69 58 85

Fax :
+33(0)2 48 69 51 34

info@henrynatter.com