VIN SOM LEVNADSKONST


A. En hel tonskala av viner har skapats genom varsam hantering och iakttagande av naturens processer, från Montignybackarnas druvor och Nattersfamiljens originella kompetenser

B. Sancerre-vinernas tidlösa klanger, fruktighet och friskhet karaktäriserar den klassiska « Classique »-serien : vita viner som har mognat under sex månader i stora ekfat, läckra roséviner och utmärkande rödviner.

C. Prestigefulla vinsorter som « François de la Grange », ett vitt Sancerre från de gamla vinlotterna som mognar under ett år i stora ekfat, och « l’Enchantement (Förtrollningen) », ett strukturerat rött Sancerre, där Pinot Noir-druvan sublimeras av släktens kompetens och mognar i ortens ekfat, älskas av vinkännarna och av den högsta gastronomin.

D. För de som är intresserade är vinet, « l’expression de Cécile (Céciles uttryck) » en magnumflaska innehållande ett urval av de finaste viner från ett visst årgång, som en hyllning till det vinproduktionsarbete som Cécile har tagit med sig till vår vingård.

E. Slutligen utgör « Les Secrets d’Anaëlle » ett smakligt, brusande rosé, ovanligt och fullt med fräs, som en trevlig blink till Cécile och Henrys barnbarn.

F. Vingården har tilldelats fler än 60 utmärkelser under fyrtio år vid många vintävlingar och den hör till de viner som regelbundet rekommenderas i franska eller internationella vinguider.

G. 2005 fick vingården trofén för den bästa mycket lilla exportören som tilldelades i Paris av Frankrikes exportörklubben (i samarbete med handelskamrarna).


Toutes les gammes de Henry Natter


Contactez-nous


Envoyer un message

Retrouvez-nous

HENRY NATTER
SANCERRE

Place de L'Eglise 18250 Montigny FRANCE


Aller sur google map

Téléphone :
+33(0)2 48 69 58 85

Fax :
+33(0)2 48 69 51 34

info@henrynatter.com